Travel journal Brazilië

Ik houd een dagboek bij die ik met aparte lettertypen en aquareltekeningen wat op-leuk. Met het aquarel ben ik pas begonnen op deze reis. Ik kon niet allemaal markers of stiften meenemen en zo kwam ik op een reisset met aquarelverf. In de loop van de tijd ga ik het steeds leuker vinden. Diegene die ons of mij volgen op Instagram of Facebook hebben ze al voorbij zien komen. Diegenen die ons alleen via de weblog volgen nog niet. Ik vind het toch leuk om ze ook op de blog te hebben. In deze post zal ik de foto’s plaatsen van de dagen in Brazilië. De foto’s van Argentinië en Bolivia volgen in een aparte post, daarna zal ik eens per week posten wat klaar is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: