Update zondag 23 september

Wat een rollorcoaster zitten we in en wat is het vreselijk gaaf wat we aan het doen zijn. Ik realiseer me dagelijks dat we enorm bevoorrecht zijn. Niet alleen dat we deze reis mogen maken, maar ook hoe ons leven in Nederland is.

We hebben enorm veel meegemaakt en we merken dat we vooral facebook als medium gebruiken om te laten weten wat we doen en waar we zijn. Mocht je op facebook zitten en ons willen volgen, zoek dan de groep ‘De Jong’s travel adventures’. Je kunt deze groep ook volgen zonder iemand van ons gezin persoonlijk te volgen (mag uiteraard wel, maar is niet nodig).

We zijn heel Brazilië doorgetrokken en zijn nu in Foz do Iguaçu, bij de grote watervallen.

IMG_6381
De rode pins hebben we overnacht, de gele zijn activiteiten.

We blijven hier tot woensdag (vrijdag aangekomen) en dit zal onze laatste stop in Brazilië zijn. Dan gaan we door richting Bolivia. Ik ga mijn best doen in de komende dagen wat updates te geven en ook Paul heeft een blogpost in de maak over onze ideeën en gedachten over de eerste maand…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: